Waarom de wachtkamer?

Waarom Dentalcast?

België Pilot Programma

Wat zijn de voordelen van uw deelname?

thumb_01_60_60EEN BETROUWBARE PARTNER

Henry Schein is voor u een bekende en betrouwbare partner. Door onze samenwerking met Henry Schein ontstaat er synergie tussen uw praktijk en ons product.

thumb_01_60_60MERKEN WAARMEE U WERKT

Binnen onze Dentalcast videobibliotheek zullen ook patiënteninformatie video’s worden opgenomen van merken waar u mee werkt welke door Henry Schein worden geleverd. Dentalcast zal zo nog beter aansluiten op uw behoeftes.

thumb_01_60_60LAAGDREMPELIGE INSTAP

In ruil voor uw deelname aan de Pilot ontvangt u een zeer aantrekkelijke korting. Deelname aan de Pilot is zo een no-brainer. Hierna genieten uw patiënten van de mooie en rustgevende dentale beelden binnen uw praktijk.

thumb_01_60_60FEEDBACK WORDT GEWAARDEERD

Als onderdeel van uw deelname aan de Pilot staat het u vrij om ons op ieder moment van waardevolle feedback of input te voorzien. U helpt zo mee aan het verbeteren van het product. U bent ons echter tot niets verplicht.

DEELNAME PILOT ACTIE

€ -250

Kortingscoupon

+

BETAAL PAS NA DE PILOT PERIODE

De Pilot duurt 2 maanden

Reglement: De korting wordt verrekend met uw bestelling en vindt daarom alleen plaats indien u ervoor kiest om na de Pilot met Dentalcast door te gaan. De korting geldt alleen voor klanten van Henry Schein België. Deelname aan de Pilot kan tot uiterlijk 1 mei 2018.

De Dentalcast oplossing bestaat uit de levering van

De HD mediaspeler + keuze abonnement video-bibliotheek

Voor informatie over de werking van Dentalcast 

Voor informatie over de standaard Dentalcast prijzen

Voor informatie over onze Plug & Play installatie.