Bestel Dentalcast
deelname Pilot GO

(Alleen voor klanten in België. Deelname aan de Pilot kan tot uiterlijk 1 november 2018.)

Doorloop de stappen

Wilt u eerst het aanschafbedrag van uw volledige bestelling bekijken? Dat kan. Doorloop in dit geval de stappen zonder aan het eind van het bestelproces op de verzendknop te drukken..

Stap 1. Tijdelijk dient u een email te sturen. Wij sturen dan een digitaal bestelformulier terug. Zodra dit retour is ontvangen volgt:

Stap 2. Afhankelijk van de doorgang van een eerste symbolische incasso van eur 1,- voor het verifiëren van de ingevulde incasso gegevens, zal het Welkomspakket per post worden bezorgd. U dient los zelf de Chromecast of Chromecast Ultra te bestellen. Klik (hier) om te zien hoe eenvoudig de Chromecast aan te sluiten is.

Stap 3. Dentalcast GO is, nadat u de Chromecast heeft aangesloten, direct klaar voor gebruik.

Stap 4. Zodra u inlogt voor het afspelen van de uitzending, gaat de 2 maanden proegfperiode vanzelf lopen. Na deze 2 maanden besluit u zelf om wel of niet over Dentalcast Go te blijven beschikken. Besluit u om niet door te gaan, dan wordt de overeenkomst nadat u ons per email hierover heeft geïnformeerd, automatisch ontbonden. U bent ons hierna financieel niets verschuldigd. 

Stap 5. Wanneer wij u na de proefperiode als Dentalcast GO klant mogen verwelkomen, zal het abonnementsbedrag van de bestelling op dat moment samen met de verrekening van de Kortingscoupon t.w.v. € 55,- worden geïncasseerd..