Welkom in onze
Wereld

“Mijn verhaal begon als mondhygiëniste aan de behandelstoel. Veel patiënten hadden vragen over hoe te poetsen of hoe stokers te gebruiken. Dit zette mij aan het denken en in 2006 ben ik begonnen met het geven van poetsinstructies via televisie in de wachtkamer. Zo verloor ik geen kostbare behandeltijd! Later voegde ik daar ontspanning en praktijkinformatie aan toe.
Ik werd wij en DentalCast is nu een begrip.”

Jeannette, oprichtster

Ons doel

We delen één doel:

De kostbare enkele ogenblikken die u heeft met uw patiënt optimaal benutten. Wij weten dat de ambities van u als tandartspraktijk verder reiken dan reguliere controles of boren. U wilt voorzien de behoefte van iedere patiënt. Een behoefte die verder gaat dan alleen deskundigheid. Behoefte die gaat over transparante informatievoorziening waarbij u optreedt als coach, mentor of consultant voor uw patiënt. Hem helpt of begeleidt in het maken van de juiste keuzes die passen bij zijn specifieke situatie. Om deze reden heeft Dentalcast een systeem ontwikkeld waar bij binnenkomst in de wachtkamer, alle beschikbare tijd optimaal wordt benut voor patiënteneducatie / informatie. U wint zo > 5 minuten per patiënt. Dag in dag uit.

Inmiddels zijn in Nederland bijna 1 op de 12 groepspraktijken van Dentalcast voorzien. Nu staan Engeland, Duitsland, België, Frankrijk, Italië, Spanje, Oostenrijk en Zwitserland aan de vooravond om ook kennis te maken met Dentalcast.

Pak deze unieke kans om te voorzien in de behoefte van uw patiënt.

Wij helpen u dit te realiseren.

Team Dentalcast

De Dentale Branche

Met Dentalcast informeert een tandartspraktijk zijn patiënten, via televisie in de wachtkamer, over tandheelkunde en praktijkspecifieke aangelegenheden. Elke praktijk stelt zelf zijn uitzending samen. Zo sluit de uitzending altijd aan op mogelijkheden binnen de praktijk. De exclusieve omgeving en op maat gemaakte content zorgen voor onderscheidende, waardevolle contactmomenten, die leiden tot een actieve aanbeveling.

Voor leveranciers binnen de tandheelkunde hèt medium om de patiënt met een productpresentatie te informeren over de mogelijkheden voor een gezonde mond en stralende lach.

Additionele communicatie via een folder of verwijzing naar de website van de leverancier versterkt deze boodschap en zorgt voor een maximale return on investment (ROI).

 

Dentalcast werkt graag samen met toonaangevende leveranciers in de voorlichting van patiënten via televisie in de wachtkamer.

Selecteer item