Bestel Dentalcast
deelname Pilot PRO

(Alleen voor klanten in België. Deelname aan de Pilot kan tot uiterlijk 1 november 2018.)

Doorloop de stappen

Wilt u eerst het aanschafbedrag van uw volledige bestelling bekijken? Dat kan. Doorloop in dit geval de stappen zonder aan het eind van het bestelproces op de verzendknop te drukken..

Stap 1. Tijdelijk dient u een email te sturen. Wij sturen dan een digitaal bestelformulier terug. Zodra dit retour is ontvangen volgt:

Stap 2. Afhankelijk van uw gekozen leveringsdatum en de doorgang van een eerste symbolische incasso van eur 1,- voor het verifiëren van de ingevulde incasso gegevens, zal de mediaspeler per aangetekende post worden bezorgd.

Stap 3.  Dentalcast PRO is nadat u de mediaspeler heeft aangesloten, direct klaar voor gebruik. Klik (hier) om te zien hoe eenvoudig dit aansluiten is.

Stap 4. Zodra de mediaspeler is aangesloten, gaat de 2 maanden proefperiode automatisch lopen. Na deze 2 maanden besluit u zelf om wel of niet over Dentalcast te blijven beschikken. Besluit u om niet door te gaan dan is het belangrijk dat: wij de mediaspeler in originele doos aangetekend en onbeschadigd retour ontvangen. Alleen dan wordt de overeenkomst automatisch ontbonden. U bent ons hierna financieel niets verschuldigd

Stap 5. Wanneer wij u na de proefperiode als Dentalcast PRO klant mogen verwelkomen, zal het bedrag van de bestelling op dat moment samen met de verrekening van de Kortingscoupon t.w.v. € 250,- worden geïncasseerd.